De zuurstofbehandeling van IMAGE Skincare is een luxe, ontspannende anti-aging behandeling, waarbij rimpeltjes en fijne lijntjes zichtbaar minder worden. Het is een uitgebreide en complete gezichtsbehandeling met een tweetal bijzondere elementen: de speciale enzymatische peeling en het unieke bruisende zuurstofmasker.

De enzymatische peeling, op basis van ananas en papaya, verwijdert op een milde manier alle dode huidcellen van je gezicht. De huid is daardoor optimaal in staat om een hoge dosis actieve werkstoffen op te nemen en klaar voor de volgende stap.

 

Na de peeling wordt het unieke bruisende zuurstofmasker als een gel aangebracht. Deze gel verandert in schuim, zodra het in aanraking komt met je huid. Het masker vervoert zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie van enzymen je huid in. Zo raken je cellen verzadigd.

Het zijn juist deze verzadigde cellen die direct voor een liftend effect zorgen. De collageenproductie neemt toe en de huidfunctie verbetert door de Appelstamcel technologie van IMAGE Skincare. Na de behandeling ziet je huid er direct frisser, egaler en stralender uit. De O2 Lift is geschikt voor alle leeftijden en huidtypen en kan het gehele jaar door worden ingezet. Ervaar zelf het verbluffende resultaat van deze mini facelift!